top of page
pexels-pixabay-207756 (1).jpg
Om Læringsboost

Vores mission er at vække interessen og motivationen til at lære i børn og unge

Hvem er vi?

Læringsboost er en gruppe af dygtige lektiehjælpere, som tilbyder fokuseret privatundervisning til børn i grundskolen. Vores mission er at vække interessen og motivationen til at lære. Unikt for os er, at vi ud over de faglige kvalitetskrav også stiller høje krav til underviserens pædagogiske egenskaber.  Det sikrer at vores undervisere ikke blot er fagligt dygtige, men også formår at skabe et trygt læringsrum som sikre de bedste vilkår for læring.  

Vores historie

Læringsboost blev grundlagt af, Anders og Philip, to unge lærervikarer, der oplevede en udfordring i grundskolen. Som unge og engagerede lærervikarer oplevede de, at mange elever havde svært ved at bevare motivationen til at lære og derfor faldt bagud i deres skolearbejde. Ligeledes oplevede de enorme potentialer blive tabt grundet en manglende opmærksomhed på deres kompetencer. De to unge iværksættere så en mulighed for at forbedre denne situation og begyndte at undersøge, hvad der skulle til for at hjælpe eleverne med at opretholde motivationen og succes i skolen.

 

Efter at have talt med elever, forældre og andre lærere, fandt de ud af, at mange elever havde brug for mere personlig opmærksomhed og en mere tilpasset undervisning for at lykkes i skolen. Derfor besluttede de at starte Læringsboost, hvor de tilbyder en skræddersyet undervisningens til hver enkelt elev.

 

Læringsboost er lektiehjælps platform, hvor hver elev får en personlig undervisningsplan, der er tilpasset deres individuelle behov og læringsstil. Dette gør det muligt for eleverne at lære i deres eget tempo og få hjælp til de områder, hvor de har brug for det.

bottom of page