top of page
Undrvisningstyper
1-1 undrvisning

Undervisningstyper

pexels-lil-artsy-1925536 (1).jpg

1-til-1 undervisning

Læringsboosts 1-til-1 undervisningen er til den elev som ønsker et intensivt fagligt boost i ét eller flere fag. Undervisningen kan foregå på jeres adresse og vil blive skræddersyet til elevens behov og ønsker. I vil blive tilnyttet en coach der er fagligt stærk i de fag som er ønsket. Familien aftaler i samarbjede med coach, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Efter hver time får I, som forældre, en rapport over hvad den individuelle elev har lavet. Vi anbefaler denne type forløb til børn på mellemtrinnet eller i udskolingen, som har brug for et fagligt løft i ét eller flere fag.

Lektiehold

Vores lektiehold er lektiehjælp på hold med op til 5 elever ad gangen. Eleverne sidder sammen og laver de lektier de hver især har for. Til alle lektieholdstimer er der en fast coach til stede som kan hjælpe med de problematikker og spørgsmål som opstår. Med max 5 elever per hold er der tid til at gå i dybden med den idividulle elevs konkrete udfordringer. I løbet af lektielæsningen implementerer coachen sjove indslag der virker som et brain break og som skaber et fælleskab på lektieholdet. Lektieholdene mødes fast hver tirsdag og torsdag fra 16-18. Den coach som underviser og hjælper til på holdet vil i mødes med alene inden første lektielæsning. Vi anbefaler denne ordning til indskolingen og mellemtrinet.

Priser og tilbud
1-1 pris

Priser og tilbud

DSC_0767[1].JPG

1-til-1 undervisning

Første prøvetime: Gratis

Én time: 250 Kr.

10 timerskort: 2200 Kr.

30 timerskort: 6000 Kr.

Lektiehold

Første prøvetime: Gratis

Én dag: 150 Kr.

5 dags kort: 600 Kr.

10 dags kort: 1000 Kr.

Efter hver time får alle forældre en rapport over hvad den individuelle elev har lavet den pågældende gang. På den måde får du som forælder et godt overblik over dit barns fremdrift og udfordringer, og du kan være med til at hjælpe og støtte dit barn i hjemmet.

bottom of page